sunnuntai 23. syyskuuta 2012

Housu ja Ompelu Flow...

Kauniit kukat piristää vaikka sataisi koko päivän!
No mikä oli ensimmäisenä mielessä kun neiti heräsi? No, sovitetaampa äidin tekemiä housuja... Ei tarvitse varmaankaan kertoa kumpi meistä oli  enemmän innoissaan uusista housuista. No tässä:

Voi vitsi, ne oli sopivat! Vähän on lahkeen resorit liian isot, mutta oppia seuraaviin! Ja tulihan se kommentti: "äiti, näähän on kivat. Mie tykkään näistä!"

Nojoo, ehkä vois ottaa vähän pyllynpäältä pienemmäksi, mutta kuulemma ei tarvitse tehdä muutoksia.
















Neiti piti housuja sitten jossain vaiheessa siten että resorit oli polven alla, niin *kling* äiti sai idean että jumppahousut!!

Huomenna olen menossa koeajamaan saumuria... Ihan vaan miltäköhän sitä tuntuu ajella muullakin kuin pikkuFiatilla.. Onko se saumuri niin paljon kätevämpi kuin ompelukone? ja leikkasinkin valmiiksi sitten jumppahousun palaset (ja ihan itse osasin jo tuunata samaa housujen kaavaa!). Niin voihan se olla että unhodan jo miten tuo palapeli tehtiin, pitänee silti ottaa ohjeet mukaan (lukea niitä sitten salassa).

Ja tässä välissä voin sitten kertoa että minuun on menny joku. Olen tilaillut metsoloilta kasan kankaita ja resoreita.. Näen itseni ompelemassa vaikka mitä. Totuushan on, että en ossoo. Mut YRITÄN. En ees tiedä vielä mitä niistä tulee, mutta hyvähän sitä on olla kankaita kun ei tiedä mikä inspis tulee! Ja kyllä, housun kaavat on taiteltu kauniisti muovitaskuun, taskun päällä kopio mikä malli ja ohjeet, ja kauniisti valkoisessa kansiossa ja on siellä jo seuraaville 3 kaavoille jo muovitaskut. Voi minua.

Ja kun ei sitten ehtinyt / tiennyt mitä seuraavaksi, niin pitäähän sitä jokaisella olla oma onnenpussi mistä voi OnneaTaitoaUskoa ja Toivoa aina ottaa kun tarvitsee!


Kankaat huomiselle kauniisti korissa viikattuna. Sadepäivän kunniaksi pyötä täynnä sämpylöitä, omenakakkua, hirvipataa ja kulhossa odottaa lettutaikina.
Kelpaa sunnuntai taputella valmiiksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun jätit puumerkin :)