tiistai 30. lokakuuta 2012

Kiiiiirettä Pittäää

No en oo hävinny, enkä kipeänä, vaan MENOSSA sinne sun tänne!

Viikonloppuna oltiin Saimaan Saaressa Yövedellä, ensilumesta ja auringosta nauttien! Ihania kuvia ON tulossa, mutta kamerassa akku finito JUST kun aloin siirtää koneelle. Ei onnistu tänään. Mut tulossa on! Minä siis otan kaikki kuvani kameralla, en puhelimella. Omistan aatamiJaeeva-puhelimen jossa ei ole internettiä...

Maanantai oltiin Miehen kanssa metsähallituksen tiloissa, eli metsässä puuhommissa. Kivoja otoksia olisi myös sieltä, mutta ne on Miehen puhelimessa.

Tänään olen fiilistellyt pakettiaikaa! Meinaan ensimmäinnen Perfect Home pakettitoimitus saapui tänään ja omat tuotteeni. Niistä kerkesin ottaa kuvat ja laittaakkin omille sivuilleni . Lapset oli innoissaan kun tuli ISOJA ruskeita pahvilaatikoita. Neiti näppärä teki itselleen yhdestä veneen. No, siellä ne molemmat oli seilaamassa ennen iltapuuroa -taas. "Irrottakaa Köydet! Me mennään pikinimaahan. Äiti, soitan sitten kun olen perillä, HeiHei!"

Mutta tässä kaunis Lyra -palloni.
kaunis valo -Lyra

Mukana myös syviä lautasia. Näistä vois syödä vaikka omenaherkkuja, jätskiä, tai laittaa näihin ihan mitä vaan!! Vit Lilja -astiastosta. Kauniita.

Ehkä huomenna sais jo lisää kuvia :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun jätit puumerkin :)