sunnuntai 7. lokakuuta 2012

sunnuntai - vapaapäivä!

Pienellä miehellä on nyt uusi paita! Eipä tuo nyt tainnut tietää että oli special case... Hihat vähän pitkät, joten voisi leikata ja laittaa uudet hienommat resorit. Enpä taida laittaa. Tsemppaan enemmän sitten seuraavaan. Toisaalta, on aina vaikea tietää mitä kaavat tuovat tullessaan. Nepparitkin ovat vielä tallella vaikka niitä on käytetty - ihan rohkeasti :) Ja yllätys- yllätys, tuo kaulus näytti ihan hienolta vaikka sitä vähän arvoinkin!

TIEDÄTTEKÖ muuten miltä näyttää purjehtijoiden syksy?

No, Tältä!

Takkahuoneeseen on tuotu veneestämme purjeet hetkeksi kuivumaan, ennenkuin ne pakataan talviteloille. Auki ovat siis Spinaakkerit S4 ja S0, MainSail = isopurje, Fokka4. Ja kunhan nuo purjeet saadaan pois, jäljelle jää veneemme patjat, jotka ovat ihan hitti. Niistä tehdään tunneleita ja liukumäkiä ja ja ja. Kas tässä meidän oma puuhamaa!

Ompelussa oli vapaapäivä, ehkä hyvä niin, ei mene ihan liian vauhdilla nää jutut. Jotain on mitä odottaa! Sen sijaan, mummilasta mukaan tarttui herkkuja ja idean tarvikkeet...


 Syödään omenaa tänäkin talvena ja monenlaisessa muodossa! Pitäisi vaan löytää pari lisätuntia että saisi muokattua nämä herkut säilyvämpään muotoon. Ja aivan oikein! Sain aivan loistavan idean kun perheen miehet taaplasivat hienon hienoja sahattuja lautoja. Valkkasin meille mukaan parhaimman (pätkittynä mahtui myös auton päkkäriin) ja kun ideani valmis, näette :) !!

Syksy on tulossa ja haravat on viritettävä. Niskajumi hävitköön! Hyvää Syksyä ja Sunnuntaita!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun jätit puumerkin :)