torstai 8. marraskuuta 2012

Äidillä on nyt oma Jaguar

Äidin Jaguar
On meinaan minun kone. Uusi kone, ei käytetty. Enkä tiennyt vielä aamulla että Jagge muuttaisi meille. No, nyt se asuu meillä!


koko Jagge
 Olimme lapsien kanssa kaupungilla kun naapurini laittoi viestiä että näinkö mainoksen saumureiden ja ompelukoneiden kokoontumisajosta ja niiden poismyynnistä... En ollut nähnyt, mutta ajattelin että no josko nyt sitten käytäis kattomassa.

Vajaa tunti siellä sitten vierähti, oli setä tullut naapuri kaupungista esittelemään konevarastojaan ja niinpä minä sitten pitkä pitkä pitkä jahkaamisen jälkeen poistuin Jaguaari takapaksissa kotiin. Tenvat äkkiä päikkäreille ja äiti ajelulle!

No EN lukenut ohjekirjaa vaan nopeasti töpseli seinään ja kaasua! Voi kuinka hellästi sitä sai käsitellä ja kuinka kaunis ääni siitä kuului!! Minun ompelukone meinaan pitää nykyään jo aika kovaa kolinaa, se ehkä pitäisi käyttää huollossa?

Neidin lämpimät säärystimet
 Kokeilin Jagella sitten ajelle säärystimet. Kangashan on palahnen jäänyttä villaneulosta minun mekosta. Olikin täysin sopiva palanen, sillä leikkasin sen vain puoliksi ja ompelin resorit päihin. Siniset resorit ylös ja pinkit sitten alas, on helppo muistaa pukea oikeinpäin!

Nämä olikin oikein sopivat! Ja menevät tarvittaessa puoleen reiteen asti siis neidille. Hirveen kätevää!! Pihalle lähdettäessä neidillä oli sukkikset, nämä säärystimet polven yli ja toppahousut. EI tarttennu laittaa erillisiä villahousuja.. Meillä neiti siis tarvitsee aina lämmintä päälle kun on niin keijun kepeä. Ja minusta on kiva kun säärystimet saa tarvittaessa kengän päälle. Nyt nämä oli kengän sisässä, kapeat resorit eivät tee paakkua kenkään. Ajattelin tehdä vastaavat myös pikku miehelle, kun istuu vielä paljon hangessa tai kylmällä maalla.
 

Illansuussa piti sitten näyttää Miehelle miten Jagge hyrrää. Toivomuksesta tein lapsille pipot. Kangas on ihanan pehmeää samettivelouria!

On lämpimät autoiluun tai kauppailuun.
samikset

lämmin pipo

Kangas on siis suklaan ruskeaa ja ihanaa oranssia (vähän kellertävämpää kuin kuvassa). Näistä kankaista olisi tarkoitus tulla kollaripukuja, tai enää siis puku.. tai sitten vaan housuja... saa nähdä.

Mutta siis OLIPA IHANA AJELLA SAUMURILLA!!! niin vaivatonta ja kaunista jälkeä syntyi heti! Enkä ajanut yhtään kolariakaan!

PuuDesingRR on saanut valmiiksi hienon kenkätelineen!
kenkäparkki

Nyt meillä on sopimus, että kun tullaan pihalta sisälle AINA kengät telineeseen! Tässä kenkä saa hengittää eikä ole tiukasti kiinni lattiassa. Kosteus haihtuu ja kengät kuivuu :)

joku järjestys pitää olla
Sopii oikein hyvin meidän pikku eteiseen ja eteisen kalusteisiin. Samalta tehtaaltahan nämä ovat peräisinkin!

Huomenna on lähtö Saimaalle, saa nähdä ehdinkö tehdä päiväunien aikaan muuta kuin pakata...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun jätit puumerkin :)