torstai 1. marraskuuta 2012

Houkutuksille Altis

... Tänään leikkipuistossa naapurin Rouva kertoi leiponeensa mokkapaloja... No, ei kai siitä voinut tulla muuta kuin kuulonälkä, jos harhanäkönälkää ei lasketa. Oli pakko.. Kiitos vaan Naapurin Rouva...

iltaMokkapala
Ihmettelen kyllä aina miten joku osaa tehdä sellaisen 3cm paksun pohjan ja 1cm paksun päällisen.. Hei, Miten te sen teette? Mie en siihen näköjään kykene ollenkaan. Päällisen kaakaon tein normi Oboy'sta että jos tuo nyt sitten pikkupalasena maistuu pikkuihmisellekkin. Ei ole oikeeta suklaata missään kohtaa tuota kakkua. Ohje on kotikokista.

Iltapäivä näytti kovin loskaiselta ja pelastin itseni ettei tarttennu mennä pihalle, mentiin Taikametsään!
Eli siis naapurin kaupungin kylpylään. Pitäis useammin käydä, oli niin mukavaa! sekä lapsilla ja äidillä. Uinnin jälkeen mentiin hienona (hiukset märkinä ponnarilla, ilman kasvorasvaa... eli ei katsottu edes peiliin - ei olis kannattanutkaan koska ei ollut mitään ihmismäisiä aineita mukanakaan...) ravinteliin syömään lihapullat ja muussit. Minä ja kaksi pikkuihmistä. HelppoHomma, ravintolassa.. No, ompahan elämyksiä ja kokemuksia ja saa kotona sanoa Miehelle (joka ei tainnu tietää edes missä oltiin...) että käytiin ulkona syömässä! Lystiä olla pittää! Ja lasten nukahtaminen aika nopeasti oli pommin varma.

Minulla on aika kaunis pöytä työhuoneessa, eiks olekkin?!

Perfect Home

Astiat ovat Vit Liljaa, kynttilät ovat Valeansiaa ja Nora vaasi ja ja ja ... Pitäisi harjoitella laittamaan näitä vähän kauniimmin. Nämä ovat nyt pelastettu pahvilaatikoista pöydälle.

Nyt odottaa mokkapala(t) !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun jätit puumerkin :)