lauantai 24. marraskuuta 2012

KettuHousut ja Yökkäri

Aamupäivän sain olla yksin kotona ja minähän täräytin Jaguarin käyntiin!

Metsoloitten kettukangas rohkeesti esiin ja saksimisiin. Olen säilyttänyt tätä aarteenani ja ajatellut että sittenkun osaan, niin sitten! Ettei vaan mene kangas hukkaan...

kettupöksyt
Sopivasti löytyi myös oranssia resoria lahkeisiin. Näistä tulikin NIIIN söpöt! Taidan tehdä PikkuMiehelle vielä toiset ja josko kangasta riitää niin ehkä kolmannet.. Laittelin mittavaraa (joojoo, kasvuvaraa) lahkeisiin jonkin verran ja suht tiukat resorit -- miettien toimiiko. TOIMII! Hihii .. PikkuMiehellä nämä olivat illan päällä ja resorit pitävät lahkeen kurissa! Eipähän jää heti pieneksi.

kettu ite

Aikaa kun oli, niin tekasin sitten tälläset :)

olkkari - yökkäri
Raita kangas on Nanson trikoo palanen. Ensin tein housut. Kankaasta jäi jäljelle sellanen pikku palanen niin mietin josko saisin siitä paidan. On niin mukavan tuntuista pehmeää kangasta että mietin yökkäriksi. Paidat ovat minua jänskättäneet - varsinkin tuo kaulus! Se on aina mennyt enemmän tai vähemmän plörinäksi.. Paidan tein Ottobren Creative workshop 301- kaavalla (special - kaava, joka erikseen tilattu) ja koko oli 92cm. Pikku Mieshän on vasta sen reilut 80cm, tosin en jättänyt saumavaroja koska kangasta ei ollut.

Hihat tein tummansinisestä trikoosta, mätsää ihan ok.  Saa nähdä kuinka iso tämä setti PikkuMiehelle on?! Toisaalta, ei ole kiva tehdä vaatteita mitkä jää heti pieneksi. Ja ehkäpä kutistuu hiukan pesussa?

Mistä tietää kummin päin housut pitää laittaa? Äidit tietää, mutta nyt tietää Mieskin :)
kettumerkki taakse
Olipa kiva huristella taas!
Sitä tosiaan tekemällä oppii! Maltti on valttia ja jos joku menee huonosti, niin seuraavalla kerralla sitten!

Vähän sisustamistakin...
Onko teillä jotain kranssia mikä kaipaa jotain?

Perfect Homella on kaunis valkoinen joulukranssi, se jotenkin kaipasi sitä jotain?!! No, minä tuunasin vähän ja laitoin ledi-valot!

kranssi salamavalolla


kranssi ilman salamavaloa

Huonohan sitä ilman kamerajalustaa on ottaa pimeässä kuvia --- aina heilahtaa käsi, joten saatte nyt melkein hämäräkuvan. Ainakin pääsette minun ideajyvälle :)

Äärettömän kaunis pimeällä!! Ja valot saa olla koko yön päällä! Tämä kranssi muutti meidän keittiön toiselle seinälle, senkin päälle. Tosin, huomenna se taas jatkaa matkaa seuraavaan esittelyyn näyttäytymään ja keräämään ihailevia katseita...

2 kommenttia:

  1. Aivan mahottoman ihanat kettupökät Anu!!! :)

    -Nina-

    VastaaPoista

Kiitos kun jätit puumerkin :)