sunnuntai 4. marraskuuta 2012

Sunnuntaiajelu päättyi keskeytykseen...

Meillä täälläpäin on tosi kiva lasten juttu!
Paikalliset urheiluseurat ovat järjestäneet Lasten liikuntamaan! Siellä on halli täynnä kaikkea kivaa lapsille. Täytyy myöntää että oli eka kerta kun toinen lapsista juoksi toiseen suuntaan ja toinen lapsista sitten sinne toiseen suuntaan... Ja molemmat tarvi apua. Tai siis se isompi tarttes nostoapua ja pienempi henkivartijaa.. (meinasi jäädä jalkoihin) Lapsia varmaan 50 ja meno aikamoinen. Veikkaan että minulla oli yhtä kova hiki poislähtiessä. Kivaa silti että joku järkkää! Kyllä me touhuamaan tullaan!

Minun tuleva Mekko polttelee tuolla ompelupöydällä aika paljon.. Ajattelin harjoitella ensin neidin tunikalla, joka on vielä kesken.. Piti taas kaivaa aivot että miten tää nyt meni. Aika nopeasti meinaa unohtaa nää ompelut kun ei tule ihan ytimestä. Ja helposti alkaa vähän jänskäämään että mitähän tästä tulee...

Alku menikin varsin lupaavasti, sitten painoin kaasua. Pieni jumi, lisää kaasua. POKS. Ei olisi kannattanut...

entinen kaksoisneula
 No, siihen loppui tämän äidin matka tänään. Yritin taitella resorin reunaa jotenkin piiloon, ettei se jäisi töröttämään silleen typerästi. Taisi olla liian paksu kohta, koska taas AIVAN liian nopeasti kävi tämä äksident. En ehtinyt edes jarruttaa!!! Eikä minulla ole varaosia... PYH! Huoltoon on ajettava.

kesken jäänyt
Miten tuo reuna pitää ommella että siitä ei tule a) töröttävä b) kutittava c) ruma.  Eli, miten se tehdään niinku oikein? APUA!

PuuDesingRR puuhaili myös :)

Meillä on kenkäongelma. Tai kuivumisongelma. Tai märkälänttiongelma. Miten sen nyt sitten ottaa.. Pikkueteisessä kuivaapi kengät ihan ookoo, mutta meinaa jäädä aina vettä kengän ja lattian väliin -ei siis kuiva. Tarvitsin siis kenkätelineen. Tilasin.
pikkueteisen kenkäteline
Ja tälläinen on tulossa! Tämä tilauskin onnistui yhdessä päivässä! Äiti ja lapset meni iltapyörälenkille -Mies käskytettiin töihin. Kannatti!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun jätit puumerkin :)