torstai 25. heinäkuuta 2013

2vJuhlaa. VoileipäkakkuaKukkiaSisustamista

Meillä oli tänään Juhlat. Pieni mies täytti 2v.

Saimpa idean että VOILEIPÄkakku olisi kiva. Jääkaapin mukaan kakusta tulisi savulohikakku, meinaan eilen savustin lohen.

En ole koskaan tehnyt ja nytkin vähän muokkailin ohjeita. ENNAKKO-ODOTUS, vaikeaa -vaivalloista. MuttaMutta, taas yllätti elämä. Vaikeaa se ei ollut. Aikaa vievää Joo, mutta tajusin haluta tehdä tätä tarpeeksi ajoissa. Voileipäkakku on nimittäin hyvä tehdä edellisenä päivänä valmiiksi kostumaan ja maustumaan ja juhlapäivänä vasta tehdä kuorrute. Ohjeen otin Kinuskikissalta . Tosin, muokkasin vähän omiin tarpeisiin toimivaksi.

Koristella EN osaa. En ole näpertäjä, mutta maku oli oikein onnistunut.
savulohivoileipäkakku

Paras kiitos oli Rouvalta joka ei pidä kalasta. Halusi silti maistaa ja ilmoitti kakun olevan hyvää. Tämän koko on 2 palaa vierekkäin ja 4 peräkkäin. Voileipäkakun tein suoraan tarjottimelle. Oli helppo siirrellä kylmään ja pöytään.

SItten vähän sisustin. Tuli mieleen joku kaunis tervetulo-toivotus meidän etuovelle. Sain idean. Tälläisen :)

tervetuloameille


Alla on vanhan n 15cm perunalaatikko. Sen päällä säkkikangasta, paikallisia kiviä. Kotikotipaikaltani vehnää ja Perfect Home Eleonora-kynttilälyhty. Tykkäsin itsekkin !

 Ensin oli siis vain tällainen Vehnä-maljakko. Mutta siitä se sitten lähti.
venhänen
Minusta vehnä on kaunein vilja. Olen joskus koristellut yhden hääparin juhlapaikan vehnillä ja luonnon kukilla.

Kai on tullut pimeitä ja koleita iltoja, sillä huomasin tekeväni kynttilä-jutskan meidän makkariin..
kaunistavaloa

Sitten IHAN aiheen vierestä. Eilen ilta (kun oli ensin leivottuleivottuleivottu) piti tehdä pari pipoa itselle. Harmaa kukkakangas on Nanson trikooJÄMÄpalanen Puumalan kangaskaupasta ja sammaleenvihreä raidallinen on minun äitiystrikoopaitaa! Oli kirpulle menossa, mutta päätin että pyydän kuitenkin vain 1€ paidasta, joten voin oikein hyvin kokeilla miten sitä voisi saksia. Sisään laitoin jämäkangasta vuoreksi. EIköhän tällä muutamat lenkit voi juosta. EI tartte pestä, voi heittää sitten suoraan pois..

pipotsyksyyn
 Ja pisteenä sekasotkulle. Päivähän on mennyt juhliessa. Kahvia pöytää, pöydästä pois. Kakkua pöytään, pöydästä kylmään. Pullat meni pöytään ja jäi sinne... On sen verran kovettuneita että päätin tehdä niistä korppuja. Mitä sitä nyt heittämään pois. Voita pintaan, päälle sokeria ja kanelia ja "työnnän pullat leivinuunihin  (n 70astetta) ja aamulla vedän ulos valmihit..."

HUH. ettäs tiedätte. Saanko nauttia lasillisen kuohuvaa? Olenhan sentään 2v sitten synnyttänyt ihan pienen miehen...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun jätit puumerkin :)