keskiviikko 10. heinäkuuta 2013

PurjehdusNäperryksetPurjeveneessäLomalla ollaan, seilataan pitkin poikin Saimaan vesistöjä. Tällä hetkellä Savonlinnan yläpuolella, Linnasaaren kansallispuiston vesissä. Norppien bongausta. 

Hetki on siis aikaa välillä itselleen ja tänään tulikin mieleen että JOSKO olisi lankaa ja jotain puikkoja tai koukkuja, voisi vaikka itsensä yllättää.. Tulee heti mieleeni kälyni, jotka ovat super taitavia käsitöissä että apua tarvittais.. Mutta. Ei ole lankaa, ei puikkoja, ei koukkuja. Solmuja kuulemma voisi köysiin tehdä. 

Otimpa muutaman kuvan purjekangastekeleistä ja niiden asuinpaikasta. Säilytyspussissa kulkee puhelimet, ipadit, kamera ym. tärkeä tavara jta tarvitaan kannella ja sisällä.

Vessaan tuli lokerikko.


Mukana myös kuva FIN-kassista jonka tein piirun ennen köysien irroittamista. Erityisen kätevä kassi. Ja TIEDÄN että muutama PurjehdusRouva on ottanut tai ottamassa haasteen vastaan -hyödynnä perheen purjeet- joten täällä tuuletan!! Ja odotan kovasti kuulumisia ja kuvia näistä tuunauksista!! Hieno juttu josko värkkäysinto on kopsahtanut postilaatikkoon!

Ja loma jatkuu... 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun jätit puumerkin :)