keskiviikko 26. joulukuuta 2012

JouluOhi, ElämäJatkukoon!

HYVÄÄ JOULUA blogini Lukijat!

TonttuPöytä

Niin se tuli tohinalla! Onneksi ei mennyt ryminällä... Niin paljon oli hommaa ja sitten väsy että mitään ylimääräistä ei jaksanut, eikä blogia muistanut edes ajatella! Siis lomaa myös täältä. Tekee hyvää - taas on kiva kirjoittaa. SItä paitsi, niin ne jutut alkaa muistuttaa toisiaan... eikä sellaista jaksa!

Minkälainen oli teidän kuusi?
Meillä oli tälläinen
kuusi2012
Meillä on perinne että itse haetaa kuusi omasta metsästä. Niin myös tänäkin vuonna. Tosin -ei meinannut millään löytyä sopivaa. Oli liian laiha, tai liian harva. Liian paljon ruskeita neulasia -tai liian jotain... Kunnes Mies päätti että TUO. Ja minä perinteisesti olin että EI. Ei auttanut eit, vaan mukaan tarttui karunnäköinen, pikkuneulanen kuusi. Autonkatolla vielä rumempi.

Mutta onhan tuo LeveäHelmainen meidän kuusi kuitenkin aika kaunis. Olihan se myönnettävä että tälle Joululle Täydellinen!

Jotain ehdin ommella ennen Joulua. Ei ole kenellekkään yllätys että ne oli HOUSUJA!! Neiti sai JouluHousut. Kangas on jotain liirumlaarumia. Ohutta, pehmeää, ei jousta oikeastaan ja menee ommeltaessa rullalle. Ihan ok pöksyt tuli.

PikkuMiehelle ruskeat veloursamettia -Ihanaa kangasta!! Nämä  näyttää aika isoille... Mies sanoikin että Neidille sopivat, hyvät on pienemmällekkin! Resorit pitää housut ylhäällä ja kun pikkuMiehellä vielä vaippa niin ompahan tilaa kyykkiä ja pyllistellä..
housuja lapsille


Sitten oli rojektina yökkäri. Kangas on Nanson jämäpalanen Karjalan Ompelukone-tilkkulaarista.
neidin yömekko

Kankaat oli leikattu myös jo ennen joulua. Piti kerätä rohkeutta tuon kaulakaitaleen kanssa. Aina osaan ne pilata. Tänään sain kuitenkin rohkaisun (kiitos Pik.ku ja Nättirätti) että ompele normiresorina. Ja niin minä tein. Ihan ok näyttää ainakin ennen kokeilua.. toivottavasti ei ole liian tiukka.


Intoa riitti vielä vähäsen niin ompasin neidille leggarit
Tämä kangas oli vain saatava, esipestynä ostin pienen palasen kangashamstereista. Lisäsin vielä resorit lahkeisiin että pituus varmasti riittää. Tämä kangas on myös neidin suosikki. Yllättyy aamulla kun nämä odottaa..

Jaahas, huomenna alkaisi sitten myös alennusmyynnit! Ei muutakuin kyynärpää-taktiikalla.. tai sitten ei...

Vielä kerkee jotain tälle vuodelle, haastan Sinut tekemään jotain mitä et uskoisi itse tekeväsi!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun jätit puumerkin :)