sunnuntai 2. joulukuuta 2012

Villatunika ja JoulunKoristeita

Minulla ompelut ovat selkeästi jakautuneet vapaisiin iltoihin (suht luonnollista.. juu). Ei vaan, monena iltana olen ollut pitämässä Perfect Home sisustuskutsuja siellä täällä Etelä-Karjalaa ja niinä iltoina kun olen kotona on ompeluintoa :)

Sain oman hetken käydä paikallisessa Eurokankaassa ja mukaani tarttui samaa villaneulosta kuin edellinen villamekkoni, mutta kahdessa eri värissä.
Tämä on siis violettiin vivahtavaa ja kangaspalana vielä sähkönsiniseen vivahtava harmaa odottelee tuomiotaan.

Ottobren Luna -tunika kaavalla tein myös toisen villatunikan

villatunika
Eihän tämä tässä levällään näytä oikeen milleen, mutta ihan kiva on päällä. Tämä on mielestäni vähän sellainen huolettomampi kuin ensimmäinen tekemäni villamekko. Oli lökäreiden ja t-paidan päällä tänään, oikein kiva ja lämmittävä! Tein tästä n 10cm lyhyemmän kuin ensimmäisestä ja Hihoja hieman pidensin... Pääntien tein kuminauhakikkailulla kuten ensimmäisen versionikin. Kangas on niin luirua ja levähtää että en keksi millä saisi kurottua pienemmäki, muutoin kuin tuolla kumpparilla.

 Myyjä esittelin trikoisia vinokaitaleita tähän kankaaseen (kun kysyin olisko sillä ideaa) --- täytyy kyllä sanoa että ne olisivat olleet kaamean näköiset tuotta, vaikka olisi taituri ompelija. Yhtään ei sopineet tyyliin! Satiininauha ehkä joo, mutta ...

Sisustamista, Jouluista sellaista

lumihiutale
 Laitoin poikkeuksellisesti lumihiutaleet olohuoneen ikkunaa, keittiön ikkunaa kun kaunistaa Mia-lyhdyt. Sopivatkin oikein hyvin tälle puolelle, pyörivät ilmavirran mukana.

lumisade

JouluSydän  
  Lumihiutaleet saivat seuraa äärettömän kauniista Perfect Home Joulusydämistä!
Tämä sydän on rautainen sydän, emalipinnoitteella. Sydän on 17cm korkea, oikein kaunis ja näyttävä!

Pidän paljon, koska tämä on jotenkin erilainen kuin markettikoristeet!
Ehkä vielä enemmän pidän tästä, Perfect Home valkoisesta sydämestä! Tämäkin on tehty raudasta, mutta sen jälkeen käsitelty polyresiinillä ennen maalaamista (käsintehtyjä siis). Korkeus on 9cm
Olohuoneemme yksi kulma näyttänee siis tältä :)

...pikku hiljaa pikku hiljaa...
Sieltä se Joulukuu vaan tuli ja lumi ja pakkaset! Ihanaa!
Jos on joulumieli kadoksissa, niin kannattaa käydä Pentikissä! Saan sieltä aina joka joulun takuuvarmasti joulumielen, ellen saa sitä jo aikaisemmin. Myönnetään että odotan myös Perfect Home kutsujeni loppumista että saan omat tavarani pois auton takakontista kotiani kaunistamaan :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun jätit puumerkin :)