tiistai 1. tammikuuta 2013

HousuMania ja ResoriFarkut

HYVÄÄ VUOTTA 2013!!

Tähän voisi kuvitella sellasen rakettikuvan! meillä ei sellaisia ole, koska olimme sisällä ja mietimme raketteja.. siis meillä neiti pelkäsi niitä. vähän vain ikkunasta vahingossa jokunen näkyi...

Meillä sen sijaan on otettu laskettelurinteet haltuun! Neiti kovasti ja pikkuMies haluaisi varmasti!
Mr Puh
Meillä kaikki harrastukset tuntuvat olevan koko perheen harrastuksia, joten myös Nalle Puh otetaan mukaan!



kuivaharjoittelua
Pieni Mies sai sitten kokeilla pikku monoja ja kypärää.. Hirmu kopistelu ja kova kiire oli JUOSTA monoilla. Pysyi pystyssä ja pois ei enää saanut ottaa... Saa nähdä mitä tuumaa suksista ?!

Sitten vähän pöksyjä...

Tähtihousuja
 Tein neidille ja PikkuMiehelle leggarit tai välihousut tai kalsarit, miten näitä nyt haluaakin kutsua. Kangas on trikoota. Hyvät esim. villapuvun alle. Näistä meillä tykättiin!

KettuHousut on miun suosikit, joten tein toiset. Velouria.

Lisää KettuPöksyjä
 ResoriFarkkuKokeilu...

Näin yhdessä facebook-ompeluaiheisessa ryhmässä aivan tosi ihanat velour-farkut. Siitäpä mieleeni tuli että voisin kokeilla kanssa. Neidillä on kasa farkkuja joista puolet ei sovi hänelle. Farkut ovat niin leveitä sekä lahkeista että vyötäröltä.  Nooooh.. Miepä kokkeilin ... :)

tilanne 1.
Päädyin 98-104cm housuihin, ovat nameItin housut. Joten raaskii saksia. Oli tyrkyllä yhdet Legon farkutkin, mutta josko ensin saksitaan vähän halvempia..
Kyllä miuta vähän hymyilytti välillä..

Tilanne2
1.saksiminen
 Saksin kahteen vai kolmeen kertaan..
Hyvä on muistaa että ennen ompelua kannattaa mitata että palaset ovat samankokoiset.. ennenkuin ompelee resorit kiinni.. koska sitten joutuu saksimaan ne resoritkin pois...
ALkuun piti tulla pinkit resorit, mutta se tais loppua kesken kun tajusin että housu-puolet eivät olleet samankokoiset. Ja taskut missä sattuu..

Tilanne3 (ja jonkin verran poskien punoittamista... ja niskahartiaseudun jäykkyyttä..)

tulihan sitä

Tilanne valmis.. No, niistä tuli sitten tälläset. RuosiHousut! Hahahaaa -sanon minä. Ihan ei ollut helppoa ja nopeeta... Mutta näyttää nuo housuilta. Se on minun voitto jos neiti viitsii edes kokeilla noita housuja. eN tiedä mahtuuko ja jos mahtuu niin kenelle. Pitää varmaan lahjoa että housut käy jalassa...

Housut edestä

Housut takaa
En minä kyllä ymmärrä miten ihania housuja osaavat ihmiset tehdä! Ja paljonko pitää olla lähtökohtaisesti pienet tai isot housut.. Taskut meni vähän miten sattuu, en jaksanut enää purkaa pois.
Etutaskut piti periaatteessa olla, mutta nehän meni puoliksi ja saksin sitten jo pois.







Mutta TEKEMÄLLÄ ja PURKAMALLA ja PÄHKÄILEMÄLLÄ oppii!!


Pakko vielä postata päivän kuva, meidän 1,5v..

PieniMies
Tää mies ei onneks vielä valita vaatteistaan.. ja pipot-hatut-pannat-kypärät toimii aina!

Hyvää alkanutta vuotta siis kaikille!

4 kommenttia:

  1. Siitä se lähtee! Mutta hei, kokeilepas tehä jostain isoista farkuista, siis ihan aikuisten. Mie olen tehnyt pojalle esim. miehen vanhoista farkuista. Periaate just sama, eli sivusaumat jää paikalleen, muutoin leikkaan kaavoilla.

    Hih, hauska kyllä, muistatkos, tovi sitten epäilit onnistuuko ompelu ja nyt taitaa olla vienyt ihan kokonaan tää harrastus mukana?!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Miku itseasiassa SIE olet syyllinen tähän miun innostukseen! piru vie.. ja kiitos kun rohkaisit niiden housujen tekemiseen!

      Ja kiitos vinkistä, noista farkuista tuli arvatenkin hieman liian pinkeet. Pitänee ottaa tosiaan ISOMMAT housut!! Ja kokeilla uudestaan!

      Poista
  2. :D Ja olin niiiiin oikeassa, eli vie mukanaan ja taidot karttuu toooosi nopeasti :) Siis tosi hienoja olet taas tehnyt! Uusimman postauksen yösetti on kiva! Paikallisesta pikkukaupasta hait kankaan?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. hih kiitos! Yösetti oli neidin ja äidinkin mieleen :) Kankaat on karjalan ompelukoneen nanson palalaarista... pitäis kai käydä taas joku päivä sielläkin...

      Poista

Kiitos kun jätit puumerkin :)