torstai 29. marraskuuta 2012

OmpeluKipinään vastataan Ompelemalla

Hirrrrmuisesti teki taas mieli tehdä jotain... siis saumurilla. Jotain hyödyllistä ja suht nopeaa.
Huomaa että kun on päiviä ettei ajattele käsillä tekemistä, niin sitä tulee sellanen että "eikun mie haluan NYT". Hassua!

Tässä yhtenä päivänä oli samanlainen fiilis, niin tuunasin PrinsessaTunikan. Tai siis tuunasin tuunaamistani. Ensinhän ompelin tunikan. SItten korjailin sitä. Ja lopuksi huomasin että tästä taitaa tulla hiirelle takki..

No.. Ongelmahan oli se, että... saumurilla kun korjailee ja paikkailee noita kainalokohtia, sitä meinaa ajella vähän mutkitellen. Mutkitteleminen on tosi kivaa - suksilla mäessä- mutta ei näköjään saumurilla... Se paita kapeni aika paljon, okei, tosi paljon. Piti jättää pöydälle virumaan kun meni hermo.

Yks päivä sitten leikkasin tylysti hihat pois. Suunnittelin että mitähän tästä vois tehdä, kokeilin iskeä suoraan resorit hihojen tilalle --
hihaton mekko
Tästä tulikin ihan suosikki! Näitähän pitää tehdä kesää kohti tosi monta!!! Kangas on jokatapauksessa niin ihana että hukkaan ei tohdi heittää!

PikkuNeiti on kova saksimis apuri ja tämän kyseisen loppukankaan neiti saksikin.. kunnes huomasin ja aaarrhgh! Ei saanut tästä kankaasta enää omppuhousuja tähän mekkoon vaan PieniMies sai sitten toiset houskat.. Nyt vihreillä resoreilla.
Pienelle Miehelle Omppua ja Tähteä

Vielä jäi intoa ja tein toiset housut tähtifroteesta. Tää on kans kiva kangas, menee tytöille ja pojille. Nyt sisäsaumassa koristelee tietty tähti, että tietää miten päin housut kantsii laittaa :)

Tuli mieleen, että jos joku joka luulee että ei mitenkään osaa ommella esim. housuja.. ja haluaisi tälläiset, niin ehkä saattaisin jo uskaltaa tehdä :)

voi ei.. taas on muuten uusia kangastilauksia tulossa.. Tilattiin pikkuporukalla Fabriinasta kankaita ja sitten bongasin Hannan kankaassa että tunnin verran erikoistarjouksia ilman postikuluja... O-ou... sieltä tulee pari tilausta sitten lisää..

Kangashehkutusta siis luvassa!

Ja kaikille oikein hyvää PikkuJouluAIkaa, taitaa olla sellaisia liikkeellä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun jätit puumerkin :)