perjantai 11. tammikuuta 2013

Kaavoja Olisi -kunhan vain ehtisi!

Ensin tuli kankaita...

Nämä tuli ihan vahingossa, kun oli porukka tilaamassa ja ei ollu postareita ja sitäpaitsi nämä olivat -40% uudenvuoden aattotarjouksessa... seli seli seli...

Lisää kankaita
Kaikki ovat joustofroteeta. En ole isosti froteen ystävä, mutta menköön nyt näin.

Sitten tietenkin piti käydä kirjastossa...
ihanan iso kasa
Nooh, näitä tuli aika monta lehteä kerralla. Teinkin niin että selasin kaikki läpi ja hyvistä ideoista otin kopiot ohjeista ja piirsin (tai piirrän) kaavat. Laitan nämä sitten kansioihin ja kun on aikaa ja kivoja kankaita -surruuttelen! En halua pitää näitä lehtiä pitkään lainassa jotta toisetkin saavat. Ainakin minusta olisi ikävää jos joku panttaisi jotain lehteä puoli vuotta...

Tähän väliin on pakko kertoa että elämäni ensimmäisen kerran lainasin kaavaani toiselle äiti-ompelijalle! Siis TOSI kiva kun joku on saanut innostusta ja tehdä itsekin kotona ompeluhommia!!

Tänään pääsi leppäkerttu paininjalan alle.

LeppisTunika

Hihat ovat samettivelouria, tummanruskeat ovat resorit. Kaava oli yökkärikaava lyhennettynä :)

Tunikaa en ole vielä saanut neidin päälle, ei ole kuulemma ollut tarpeaksi piemää että voi sovittaa. Milloinkohan sitä voisi siis sovittaa? Kyllä tuo sanoi että tykkää leppiksistä, mutta ... Oranssi ei taida kuitenkaan olla ihan neidin mieliväri, mutta JOLLAIN on pakko harjoitella... !

PS. Nyt se on päällä. Se ei olekaan tunika vaan se onkin MEKKO!!! mutta ei saa kuulemma lyhentää.. neidillä on nyt leppismekko :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun jätit puumerkin :)