sunnuntai 6. tammikuuta 2013

PöksyjäPaitaaPöytää

Kerrottakoon että laskettelureissu meni valtavan hyvin!
Kypärät olivat kovassa käytössä, ei sillä että ne olisivat kolisseet -vaan olivat päässä koko päivät!
Myös Pienellä Miehellä!!

PieniMies 1v5kk kävi myös suksilla! Hiihtämisestä ei voida puhua tässä yhteydessä, sillä monot olivat isommat kuin jätkä itse... Mutta oli suksilla :)

Harmi kun kamera jäi kotiin, ois muuten kyllä kuvaa täälläkin!

Sen Sijaan, PuuDesingRR puuhailee jälleen!

Minulla alkaa työt ja työpöytä on saumuripöytänä... Minä tarvitsen siis uuden TYÖpöydän!

Kas tässä on työläiset touhussaan ja pöytä tulossa!

laadunvalvoja heti paikalla


Lapset sai taas muutamia vaatteita.
Neiti sai velourista pöllöLeggarit. Neiti on maininnut säännöllisin väliajoin että pöllökankaasta voisi tehdä hänelle jotakin.. No nyt tuli. Vielä jäi hitusen, saa nähdä tuleeko tunika vai mikä?!


pöllö velourleggarit


Ukko sai joustofroteiset housut ja siihen sitten liikenneajoneuvo -paidan!

froteiset housut

liikenneajoneuvoPaita ja pöllöt

Ja tuosta paidasta olen enemmän kuin ylpeä! Se onnistui! 92cm kaavaalla tein, hihoja vähän lyhensin ja saumavaraa ei ollenskaan. Että ei tulis niin isoa.

Himo jäi päälle.. Josko sitä tunikaa neidille.. :)

No ei tullut tunikaa neidille, koska hihoihin ei riittänyt kangasta! Lähes kaikista trikoista olis enää leggari-mittoja.. tai sais paidan, muttei hihoja. Pitää tehdä jotain villejä yhdistelmiä!

Sen sijaan tein kaksostytöille housut synttärilahjaksi, toiset velourista toiset joustofroteesta. En ole koskaan vieraille tehnyt (ilennyt antaa omatekemää) mitään vaatteita... Saa nähdä laitanko pakettiin vai mitä näille tapahtuu. Koko siis n 92-98cm.


kaksosille housut
Koskaan En ole tehnyt kenellekkään ulkopuoliselle vielä mitään, vähän jännittää että hyväksytäänköhän nämä?! Kun tulevat ihan puskista.. Täti ompelee :)

En tiedä onko tämä Bloggeri muuttunut nyt vuoden vaihteessa, sillä kuvia en saanut enää tietokoneelta suoraan laitettua tänne. VAAN piti ensin viedä Picasaan ja sitten sieltä. Tietääköhän joku onko minulla asetukset väärin vai mikä?

No, sain kuin sainkin niitä kuvia --vaikkakin hieman mutkan kautta!

1 kommentti:

  1. siis sitä taitaa olla nyt liikenteessä... jotain hämminkiä kuvien lataamisessa. Ja liikenteessä olette näköjään olleet koko perhe. Mäessä siis.
    Ihania nuo nykyiset lastenvaatetrikoot. -eija

    VastaaPoista

Kiitos kun jätit puumerkin :)