tiistai 19. helmikuuta 2013

PaidanPidennys ja KesäänHarjoittelua

Elossa ollaan!!
Paljon kiirettä ja viikonloppuisin touhua. Iltaisin töitä ja väsymystä.

Tänään kuitenkin tuli sellainen olo että MINÄ HALUAN. (piste)
Nimittäin ommella. Ja voi että oikeesti, aivot lepäsi kun sai surruutella (ihan pientä vain) ja ajatella vain ainoastaan käsillä tekemistä. Ne ketkä minut tuntee -- yllättyy. Yllätin itsenikin tällaisella!

PieniMies tuntuu kasvavan jatkuvasti. HyväNiin! Mutta tuntuu että paidat meinaa jo jäädä pieniksi. Tai sitten meidän pesukone vaan pienentää helmoja... Tykkään kovin muutamasta tekemästäni paidasta enkä ole vielä valmis niitä pois laittamaan joten päätin tuunata. Laitoin helmaan resorin :)
alaresorit lisätty
Itseasiassa veikkaan että resorilliset paidan alahelmat sopivat PienelleMiehelle paremmin kuin suorahelmaiset?! Hänellä meinaa tuo maha olla välillä niin pumpukallaan (ruoan jälkeen) että helma melkein lepattaa... saa nähdä.

Jotain muutakin piti tehdä. Olen aikaisemmin leikellyt erilaisia kaavoja ja nyt testasin yhtä kesätunika-kaavaa.
Kaavan mukaan olisi pitänyt tehdä viskoosista, jostain neulekankaasta -EnOmista- Kokeilin trikoosta. En raaskinut mistään niin kivasta vaan harjoittelin virtaheposilla.
kesätunika
Pääntiehen olisi pitänyt tehdä vaan siisti kaksoisommel ja sisään laittaa jotain kuminauhaa. Ei ollut joten laitoin resorin. Leveä on, mutta ohjeen mukaan tein 104cm. Yhtään en tiedä miltä näyttää neidin päällä. No, raksahommiin ja kesähiekkakasoille ehkä kelpaa.. Tai sitten ei?!

Mutta vitsiläinen, olipa oikeasti terapeuttista kiireen keskellä tehdä jotain koneilla. Saumurista on tullut kyllä miun ystävä tai siis sillä on tosi mukava ajella! En kyllä antaisi enää pois.

Mitähän kaikkea teille kuuluu blogini lukijat? Oletteko tehneet aluevaltauksia?

Hyvää viikkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun jätit puumerkin :)