sunnuntai 3. helmikuuta 2013

UudetPaikat

Ensinnäkin hyvää sunnuntai-iltaa Teille!
Silmän Ilo

Joskus huoneen järjestyksen muuttaminen kannattaa!
Minun työhuoneeni on näyttänyt niin pitkää kun ollaan omassa tässä kodissa asuttu niin samanlaiselta. KUNNES saumuri muutti taloon. Sille piti saada pöytä. Pöydälle ei koskaa löytynyt korvaajaa ja se sijaitsi ikkunaa vasten.
Pöytä muutti takaisin mutta uudelle paikalle. Seinää vasten. Samoin, seinälle tuli klaffi-hylly ja lipasto sekä tulostinkin muuttivat paikkaa. Ihmettelen tässä miten olen voinut tykätä edellisestä järjestyksestä? Sillä nyt vasta on fengsui kohdallaan!

Tälläsessä syntyy terveystiedon tunnit lukioon!
Äidin työhuone

PuuDesingRR puuhasteli uuden saumuripöydän. Se onkin leveämpi kuin entinen joten TOSI tilava! Kangaskorikin mahtui pöydälle ja nyt pöydälle mahtuu paljon muutakin! Mies suunnitteli että voisi tehdä vielä vetolaatikot tai ainakin kaapit pöydän alle toiselle puolelle.. !! OUmai!

Äidin saumuripöytä

Äidin ja Lasten harrastuspisteet

KIITOS PuuDesingRR !!!

HETI piti kokeilla miten pöytä toimii. Toimi neidille tunikan.

pinkkipallotunika
Kangas on pinkkiä, näyttää kovin punaiselta tässä kuvassa. Pitäisi siis olla tunika ei paita. Katsotaan saadaanko kuvaa neidistä huomenna... Vai tuleeko kohtalo:" sovitan sitä sitten joskus... "

Tsemppiä alkavaan viikkoon! Minulla alkaakin oikeat työt. Onneksi vasta keskiviikkona!

2 kommenttia:

  1. tsemppiä Oikeiden Töiden alkuun! terkkuja PuuDesingRR:lle ja lapsosille! meillä IISAkin täällä ilonamme muutaman päivän, kun on angiinassa ja kovassa kuumeessa, voi Tyttöä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Nättirätti, terveiset toimitettu! Paranemisia Iisalle myös! On se käännettävä sivua, elämänsivua ja jatkettava!

      Poista

Kiitos kun jätit puumerkin :)