keskiviikko 27. helmikuuta 2013

PitkäHihanenPaita LyhytHihanenPaita ja TeePaitaMekko

TÄnään tuli sitten paita poikieneen saumurin alta...

PikkuMiehelle pitkähihanen
HassujaElämiä
Tämä olikin jo valmiiksi leikattu ja senkun ajeli. Olisin laittanut resorin alahelmaankin mutta loppui pirulainen kesken. Pituutta on kyllä reilusti mutta istuisi Pienen Miehen päällä paremmin. Ne aikaisemmat alareunaresori-tuunaukset ovat olleet hyvät!

T-paita pula on myös PienelläMiehellä. Yhden valmiin t-paidan kaavan löysin kansiostani (Ottobren monsteri-kaava 104cm) joten sillä sitten tein pilvipaidan. En muistanut oliko tämä minkälaista kokoa joten josko sitä sovittaa ensin neiti ja sitten pienempi ja arivoidaan kummalle. Kiva kuosi kesäksi!
PilviäPaitaan

Ja paitahan on kuvassa tietysti vinksin vonksin... äh.

HAH, sitten minun yksi murheen Kryyni!!
Alla olevasta t-paitamekosta piti tulla ensin yökkäri. Pitkähihanen mekko siis. Nooh.. se kaulus ei menny ihan putkeen eikä lähellekkään stromsöötä.. Muistan kuinka parantelin ja parantelin ja lopulta totesin että kaula-aukosta mahtuu koko neiti läpi.

Tänään päätin ... Leikkasin ensitöikseni hihat lyhyiksi ja kovalla itseluottamuksella leveämpi resori kaulukseen. vähän rypytinkin (tämä tuli mieleen ihan vastan ajellessa ja sen on näköinenkin!! en ehtinyt kuin toiselle puolellle.. ajatus tuli siis näköhään vähän väärässä kohdassa) olisi pitänyt tehdä sitä koko matkalta!

Helmakin meni miten sattuu -- seurasin raitaa --- joka ympyrän sulkeuduttua oli toinen... just. NOh, ehkä tällä mekolla voi mennä vaikka uimaan?! en tiedä. Katsotaan laittaako neiti edes päällensä. Mutta minullapa ei ollut tässä mitään hävittävää -- olihan se jo mennyt aiemmin plörinäksi. Pelastin ennen roskista ;)
HassuT-paitaMekko

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun jätit puumerkin :)