maanantai 17. kesäkuuta 2013

Raparperipiirakkaa ja pinaattilettuja

NYT ne joilla raparperia kasvaa pihalla, niin hommiin ja heti!

Raparperista saa oiekasti vaikka mitä. Mehua on toosi helppo keittää. Senkun pilkkoo palaset maijaan ja antaa kiehua. En ole edes kuorinut, pahimmat mullat vaan pois.

Piirakkaa on monenlaista ja minun tämän hetken suosikki löytyy tästä postauksesta ja ohje myös :)

Ja yksi kokeilu. Enpidä pinaatista -missään muodossa. MUTTA lapsillehan olisi hyvä opettaa kaikista ruuista. Niinpä kokeilen pinaattilettuja. Oman maun mukaan lettutaikina ja puolet pakaste pinaattikeitosta sekaan. Williä!

Saa nähdä kuinka kokeilun käy!

(Ps. Paistoin pinaattiletut ja ne oli menekki eli toimi oikein hyvin! Tämä kyseinen pinaattilettu taikina oli vanilliini sokerilla maustettu, ei normi sokeria. - koska letun päälle menee aina kuitenkin sokeria tai hilloa, niin letut ei tartte olla niin makea. Seuraavaksi aion laajentaa pinaatti-kokeilussa letut suolaisiksi jotta voi tehdä jonkun uuniperuna-tyyppisen täytteen.. )


Lisää kuvateksti




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun jätit puumerkin :)