maanantai 10. kesäkuuta 2013

Vanhasta uutta

JOS ei ole muuta tekemistä (koskaahan kotona ei ole tekemistä..) ja aikaa tekemättömyydelle on n puoli tuntia niin voi tehdä vanhoista housuista (pienistä) polvihoisuja tai shortseja!

Penskoilla kun rymykausi (kaatumiskausi) niin tuntuu että shortsit menee samantien likaiseksi ja toisaalta olisi kiva jos penskoilla olisi polvet peitossa.. Sitä asfaltti-ihottumaa ei syntyisi ihan NIIN helpolla.. Niin voi pengata kirppikselle menevät kassit ja uusiokäyttää pienet mutta hyvät housut!

Tein molemmille polven alapuolelle ylettäviä hosuja resoreila. Siis nämähän näyttävät vauvahousuille, mutta päällä ovat siis polvihousuja. Ja ihme kyllä myös Neiti tykkäsi!!

Neidille kaupasta ostetut housut meinaavat aina tippua vyötäröltä, niin oikein sopivaa on käyttää pienempiä housuja! Siksi nämä saivatkin varmaan suosion (ei tartte nykiä ylös kokoajan)

Ja Pieni Mies sai myös kaupunkipolvarit. Farkuista kylmänreteesti leikkasin ja ompelin resorit. Olisi tietysti voinut ommella tyyliin tumman siniset, en halunnut..

Ja kuvat tulee pötkössä ilman muokkauksia ja kuvatekstejä kun ipadilla bloggaan. En osaa..

Neidin polvihousut


Pienen miehen polvihousut

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun jätit puumerkin :)