perjantai 28. syyskuuta 2012

päivä suunnittelulle ---

Tämä oli se päivä kun aivot raksuttivat lähes koko ajan ja suunnittelin vaikka mitä. Löysinkin itseni lainaamasta kirjastosta käsitöihin liittyvää luettavaa. En ole elämäni aikana lainannut vastaavia koskaan! Joten tämä on siis neitsytmatka myös tälle alueelle. Niin ja just ja just löysin hyllyn josta voi aiheeseen liittyvää kirjallisuutta löytää...
Jotain kivaa ideaakin löytyi! Onneksi on kopiokone ja voi täräyttää nämä ideat kansioon odottamaan omaa vuoroaan.
(ihan kuin muka olisi jono.. no ei oo, ei vaan ole materiaaleja valmiina)

Tämä oli ihan hauska kirja selattavaksi. Todeta että ompas helppoa, kuten kirjan kannessakin luvataan. Eli ei oo.. Tosiasiassa ei saata olla ihan yhden iltapäivän hujauksessa valmista (tämäkin luvataan heti kirjan alussa!) ainakaan minulla. Kuvan mekkoa tai jotain vastaavaa aion kokeilla. Pitää ensin vaan eksyä kangaskaupassa oikealle kangaslaarille. Minulle kun nekin ovat vielä ihan uutta. Mukava silti lueskella tälläisiä kirjoja!


KANGASFIILISTELYÄ!

Nämä ihanat kankaat ovat Metsolalta. Lapset halasivat näitä kankaita eli tykkäsivät myös kovasti  ja Neiti alkoi tekemään minulle tilausta.. Tähtikangas on trikoota, siili froteeta ja kettukangas on velouria. Pitää kyllä säästää siihen asti että varmasti osaan tehdä näistä jotain! Alla olevat ovat resoria.


Nämä kankaat ovat puolestaan kestovaippakaupasta . Eksyin jostain linkistä tuonne sivuille ja ale-kyltin alta löysin erilaisia kivoja kankaita. Kuvan kuviolliset kankaat ovat trikoita. Valkoinen ja vaaleansininen ovat resorikangasta. Näistä voisi kokeilla vaikka niitä paitoja.  !!!  siihen tarvitsen kyllä opettajan mukaan!


Nämä ovat myös kestovaippakaupasta velouria. Raitavelouria on ihan enemmänkin. Olivat myöskin hyvässä alennuksessa, joten näillä kankailla vois sitten vaikka harjoitella... Ei ole ihan niin kivoja kuin aikaisemmat. Ehkä näihin kankaisiin harjoitellaan aplikointia tai eri kankaisiin yhdistämistä.
Olen huomannut että kun on päässyt ajelemaan sillä saumurilla, niin en halua alkaa tekemään oikein mitään omalla ompelukoneella. Se jurnuttaa aina kaikissa paksummissa kohdissa kiinni ja tekee mitä kummallisimpia suttuja. Luulen pääseväni saumurilla helpommalla (toiveajattelua)  Joten, saumuria minä kyllä etsin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun jätit puumerkin :)