tiistai 25. syyskuuta 2012

pimeän illan valaistus ja leggarit
Kun syksy ja pimeät illat saapuvat ja takana on kovin touhukas päivä, on hyvä tehdä asioita jotka tekevät onnellisiksi. Minä pidän kauniista valoista. Pidän paljon kynttilöistä, hallitusta tulesta. Havin tehtaanmyymälässä käynti kuuluukin pian ohjelmistoon... Rahaa savuna ilmaan. Tässä muutamia tämän illan kauniita valoja.

 takkahuoneesta ovat nämä kuvat, saa kivan mökkitunnelman :)

käytävävalo


Päivän ompeluaiheeseen. Otin leggarikaavat uudelleen käsittelyyn ja päätin yrittää. Mukaan myös saumavarat ja palat oikein päin.. Kyllä normi ompelukoneella oli hitaampaa tehdä saumoja! Ja jotenkin saumurin jälki on hyväksyttävämpää jäädä näkyville kuin ompelukoneen?!

Nojoo. Ei nää nyt mitkään riemuvoitot olleet, ei voi hirmuisesti olla edes tyytyväinen. Kangas oli palana kauniimpi kuin leggareina. On jotenkin liian paksua, eikä laskeudu. Tönköttää. Vaikutelma on ehkä jostain 80-luvulta. Pistin vyötärölle kuminauhan, eikä sekään näyttänyt oikein kivalta. Saa nähä jääkö nää kaappiin.. tai sitten lyhennän vähän ja pistän resorit tai pistän resorit ihan muuten vaan.

Olisko ideoita miten näistä voisi saada kivemmat?
Jos neidiltä kysytään, niin näihin pitäis varmaan liimata Helinä-keijun tai prinsessan kuvia..

Kyllä on paljon opeteltavaa koneissa ja kankaissa. Tänään kuulin koneeseen tarvittavasta trikoo-ompeluneulasta?! Okei, tää alkaa tuntua kohta välineurheilulta!

Niin, ja tässähän on käynyt nyt sitten niin että tilasin viikonloppuna kankaita ja tänään taisin tehdä suht hyvällä rahalla uuden kangastilauksen... Minun pitää oikeasti tehdä kohta tilaus sille kangaskaapillekin! :)

Kiltti joulupukki, voisitkö tänä vuonna tulla hieman aikaisemmin. Tuo minulle saumuri ja ompelutaitoa, opettaja ja paljon kivoja kankaita ja ideoita ja osaamista ja nappeja ja nauhoja ja ja ...  Kiitos.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun jätit puumerkin :)