sunnuntai 30. syyskuuta 2012

herkkuja ja PAIDAN aikomus


punaiset herkut metsästä
Lasten kanssa puolukat metsästä ja tämän aamun keitokset, vispipuuroa. Kelpaa!

Kukas tietää mitä tässä on? Mökiltä eilen toosiToosi paljon muikkuja ja minä ne tänään perkasin ja lypsin. Eli herrojen (ja Rouvien) herkkua tässä, muikun mätiä. Blinien kanssa aivan mahtavaa! Josko joskus joku tarvitsee ohjeita niin voipi kysellä.  

OMPELUsta...
Sain rohkaisevan viestin että anna saksia vaan! Joten kahlasin ne kaikki kolme ottobretä läpi etsien suht helppoa paidan kaavaa, T-paidan. En löytänyt! Tai löysin montakin kivannäköistä paitaa, mutta niissä sanottiin että kaavan saat CreativeWorkshopista 301-- ? TÄ?
 minäpä ettimään mutta vaikka kuinka googlasin sain täsmähaulla kansilehdeksi "täydellinen prinsessa setti, mukana myös kruunu". Ymmärrän että hyvistä kaavoista pitää maksaa mutta vois ne tehdä edes suht helpoksi löytää. Joten, EN LÖYTÄNYT!


Muttamutta, kokeilen tehdä kuvan paidan ILMAN kauluksia ja nappilistaa. Ihan siis perusmallin. En ole koskaan tehnyt paitaa, joten tämä on minulle jo sankarisuorituksen yritys :) Kankaana aion käyttää virtahepo-trikoota ja tummansinistä resoria. Ongelmana vielä kovin on että pitäis kaulakaitale vielä tajuta, ettää mikäs se juttu on ja miten se laitetaan ja ja..

Kaavat sain tehtyä ja kankaatkin on leikattu, sitä kaulakaitaletta lukuunottamatta. Palapeli saanee kuitenkin odottaa huomista että varmasti freeseillä aivoilla mennään!

Illan kruunaa tietysti sunnuntain suklaahippumuffinssit! CupCake -tyyliin neiti ilmoitti "nämä tarttevat nyt vielä jotain, minä voisin koristella nämä!" 
Kurkkasithan sen ihanan vauvanuken kehdon edellisestä postauksesta... eikö ole aika ihana?! 

2 kommenttia:

  1. Aattelin, että onpas oranssia vispipuuroa, mutta sehän olikin mätiä :) Tsemppistä paidan ompeluun! maria:)

    VastaaPoista

Kiitos kun jätit puumerkin :)