perjantai 21. syyskuuta 2012

Touhupäivä tosiaan, fairytaskusta taskuttomiin housuihin!

Ensin on ihan pakko esitellä meidän uusi FairyTasku.
Tämä oli minua vastassa itseasiassa jo eilen illalla, meidän keittiön tiskialtaan alakaapin ovessa... Mies oli saanut tarpeekseen etsiä sisältä komerosta pesuainetta ja teki sille oman taskun, FairyTaskun. hih, näppärää!

Kun keittiössä ollaaan, niin näytettänee myös hyvä viestien vaihtotaulu eli liitutaulu. Tähän voi jättää tunnontuskat ja aamuterveiset, samalla toimii kivasti muistutustauluna! jos joku muistaa katsoa sitä ja ellei siinä ole käynyt taiteilija välissä piirtämässä omat kiekurat...


Puuro sellaisenaan on aika karua, ainakin minun mielestä, niin sen kanssa toimii omenahillo vallan hyvin. VinkVink, omenoita on toooosi paljon ja niitä on helppo säilöä. Minä teen niin että lohkon (kuorineen päivineen) ja pistän pussiin ja pakkaseen, ilman sokereita tai muita lisäaineita. Kun hillot on loppu, niin sieltä omenat nopean mikrotuksen kautta kattilaan ja hilloksi. Nopeaa, helppoa ja hyvää. Ei tartte kikkailla hometta vastaan. --- Suosittelen lämpimästi!

Sitten olis teemana Kankaat ja Housut..

 Eurokankaasta löytyi vähäsen meidänkin mukaan (luulen aina kangaskaupassa että osaan tehdä vaikka mitä...kunnes tulen kotiin ja alan tehdä..tulee todellisuus taas vastaan...) Muttamutta, ylhäällä siis huopakankaita, sellaisia paksuja. Neiti Aino on kova askartelemaan ja kun se hetki tulee, niin on hyvä olla jotain jemmassa. Sitten on turkoosi jerseyn trikookangas (huomatkaa, käytetään nimiä!!!) josta kuvittelen osaavani tehdä muksuille leggareita... Ja alhaalla on nyt tämänhetkinen projektini. Harmaata velourkangasta, josta pitäis tulla Ottobren kaavoilla molemmille housut. Toiselle pinkillä resorilla, toiselle tummansinisellä. Kovat on tavoitteet!
Ja kova on into! Se joka minut tuntee, pyörittelee tässä kohtaa päätään. Nimittäin, en ole IKINÄ tehnyt yhtiäkään housuja, en muista piirtäneeni kaavoista ja tämä siksi että en ymmärrä ohjeita, on niin ompelukieltä. No, todistetusti kaavat on leivinpaperilla ja pikkupikku sakset on niksutelleet. Sain myös kaverin hommiin, kyseinen juoksujalkaa kävi hakemassa sakset (kun heräsi päiväunilta ja näki mitä olin tekemässä..) ja alkoi saksimaan. Kuvassa on tekemässä minulle farkku-housut :) Oppi myös laittamaan nuppineuloja!Ihan hauskaa puuhaa!

Tattada-daaa! Kas tässä on tämänpäivän tulos! EI kannata tarkastella liian läheltä, sillä keskeneräistä ja nurjaltapuolelta ei saa arvostella. Ikinä en myöskään ole laittanut yhtäkään resoria, joten se jääköön huomiseen, en edes ala yrittämään tähän aikaan illasta. Samalla kuvassa on tyhjä lankarulla. On minun ensimmäinen 1000m tyhjentynyt rulla. HUrrraaaa!

Niin ja housuista vielä. Ohjeessa oli noihin myös taskut. En tee. Ehkä sitten muutamien housujen jälkeen, tuntuu aivan liian hardcorelta tähän kohtaan. Joten, kelvatkoon taskuttomat housut!

                                  Anu
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun jätit puumerkin :)