maanantai 5. marraskuuta 2012

Kaunis Maanantai

Tänään on ollut kauniiden asioiden päivä! Hymyilyttää vaikka kuulenkin TAAS sateen ropisevan pihalla. EI haittaa jos sisällä on kauniita asioita!

Ensin on hehkutettava että sain tehtyä uuden jumpan valmiiksi (zumba-tyylistä, olen nimennyt tuntini zumbiciksi - koska en saa käyttää zumba nimeä). Toverit, Tällä Startataan! (tjaa.. minulla tämä linkki aukeaa, mutta aukeaakohan tämä muille?)

Ensin on kuitenkin ylpeiltävä PuuDesinRR - uudella kirjahyllylläni!

Tämä idea lähti kun eräs ihana ystäväni kertoi tilanneensa tikashyllyn. Minäpä sain siitä idean, että minä haluaisin vähän vastaavan. Neidillehän tehtiin ensimmäinen vedos tästä ajatuksesta. Ja voin kuulkaan kertoa että on ollut erittäin toimiva! Tämä minun kirjahyllyni on oman mentsän puuta, hyllyt mäntyä ja reunat koivua. Mies on kyllä tehnyt tosi hienon työn! I love it!

ylälaude
Ylös on laitettu valmiiksi tukipuut, josko haluaisi jotain pieniä vihkosia säilyttää :) Mahtava on!

Seuraava projekti tälle päivälle oli saada uusille tuikkukipoille paikka. Tai paikan minä jo tiesin mutta se mihin kiinnitetään - puuttui. Mies teki myös sen :)
uusi kiinnitysteline ja uudet tuikkulyhdyt

Tuonne keittiön ikkunan ylös olen suunnitellut valoja jo jonkin aikaa, mutta ongelmana on ollut sähköjen vetäminen -huomaamattomasti -. No, se on sitten vähän jäänyt. Kun näin nämä Perfect Home Mia-lyhdyt kuvastossa, tiesin heti että ne muuttavat juuri tuohon kohtaan! Yritin ottaa kuvaa ilman salamaa, sillä tuo kuva ei anna yhtään oikeutta miten kaunis valo ikkunaan  ja hyllyihin tulee!Ei onnistunut, joten tässä aika lättänä tunnelma. Tervetuloa meille katsomaan oikeaa valaistusta :) Lämmitän kyllä glögit!

Nuo kuvan tasot ja hyllyt ovat myös PuuDesinRR -käsialaa. Niinkuin lähes kaikki muutkin puusta tehdyt huonekalut meillä, josko kuvissa näkyyy.

Mia-lyhtyni

Meillä kynttilöiden kulutus on hyvinkin tuplaantunut ellei triplaantunut. Alla tämän päivän saapuneesta rumasta ruskeasta pahvilaatikosta :)

winter lights without lights

winter lights

Kipot on lasia ja korkeus n 12cm. Laitoin punaiset pöytäkynttilät reunoihin ja tuikut keskelle. Kauniita ovat molemmat versiot.

Kelpaa mennä nukkumaan tällaisen päivän jälkeen. Kiitos Mies!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun jätit puumerkin :)