lauantai 3. marraskuuta 2012

MekkoAjatuksia

Eikai se haittaa jos mokkapalapellillinen on jo tyhjä?! No minä ja Mies syötiin se. Hih. Onneksi ei ole tapana leipoa tuollaisia ihania leipomuksia kun hyvin harvoin. Ja pellillistä.. :) Ei kestäis minun vaatteet mokkapalaherkkuja.. tai pitäis alkaa ompelemaan vähän enemmänkin. NaapurinRouvalle terveisiä, että ei puhuta herkuista ensi viikolla!

Minä olen haaveillut sellaisesta neulemekosta, jota voisi käyttää villasukkisten tai vaikka farkkujen päälle. Tässä tapauksessa siis tunikatyyppisestä mekosta.

Bongasin Ottobre Woman lehdestä tälläisen
Haluaisin ostata tehdä
Lisäsin tuohon helmaan pituutta n 5cm, että varmasti tulee tarpeeksi pitkä. Helpompihan on lyhentää kuin pidentää...
Kankaaksi löysin tälläista villaneulosta, harmaasävyistä. Tätä neulosta olisi myös violettia, olisko ollut myös mustaa. Joten jos onnistuu, niin voisin kuvitella toisenvärisenkin... Eräs ilmoitti että jos onnistut, hän tilaa minulta.. Kangaskaupan täti sanoi että helppoa ommella.
EN siis tiedä vielä mitä tästä tulee. Kankaat leikattu, ei tohtinut päristellä koneella muksujen päiväunien aikaan. Parempi että hyvät unet, pääsee illalla edes hitusen helpommalla.

Meillä kun on ollut pahvilaatikoita nyt viimeiaikoina aika paljon, kiitos Perfect Home. Jokunen laatikko oli ihan isokin...

vene ja maja
Näillä laatikoilla ollaan leikitty aikas paljon! Ensin oli vene, toisesta tuli maja. Kätevää :)

Saa nähdä saisinko huomenna jo neulemekon kasaan. Vähän jännittää kun siinä on ranglar (vai miten se nyt kirjoitettiinkaan) hihat.. en ole sellaisia koskaan tehnyt. Jaiks..

5 kommenttia:

  1. Mulla on tämä sama malli jo valmiiksi kaappiin tehtynä ja onnistut varmasti!!! :-) Kannattaa tosin käyttää silmäneulaa ja lankaa pikkusen hihoja tehtäessä...
    -Se mokkapaloista puhunut NaapurinRouva-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. oijoi! Minä vielä jännitän tuota mekkoa.. millä teit kauluksen? nyt pitäisi saada ehdottomasti kuva!

      Poista
  2. Jos siul on noita isoja pahvilaatikoita ja ne on oikeasti kestäviä, niin meille voisi roudata niitä... :)

    -Kati-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kestäviä ovat! niitä tulee varmasti lisää, tänään oli tuska ja työ kun hävitin niitä.. empäs lukenut kommenttia aikaisemmin?!!

      Poista
  3. No, kunhan tulee lisää, niin tiedät sitten, mihin toimitat ne. :)

    VastaaPoista

Kiitos kun jätit puumerkin :)