tiistai 23. lokakuuta 2012

Aikuisen ResoriKollariHousut

Juhuu! Minulla oli aamupäivä aikaa tehdä ihan mitä vaan ja minäpä tein! Meinaan ihan rohkeasti itselleni kollarihousut! Kaava on SuuriKäsityö 9/2011, verkkarikaava.

minun housut
Kangas on tummansinistä kollaria. Yläosa olisi ollut oikeassa kaavassa toisenlainen ja nauhallinen. Minä tykkään resorista, kun nauhoja en koskaan jaksa solmia kuitenkaan... Joten tein tosi pitkän resorin ja se on kuvassakin käännettynä kaksin kerroin. Pitää housut paremmin ylhäällä. Lahkeisiin laitoin reilun pitkät resorit.

Vähän taas jänskätti tuo malli. Kun ei yhtään ymmärrä katsoa noista kaavoista. Leikkasin reilusti eli tietoisesti tehty väljät. Ohjeessa oli niukkamallinen--- mitä se sitten tarkoittaakin. Mutta ekat on tehty ja seuraaviin voi sitten jo tehdä muutokset.

Ja vitsi, nuo pysyy vaikka polvihousuinakin!
polvihousut edestä

... ja sivulta
Taas saa olla ylpeä itsestään!

neidin säärystimet
Säärystimet pääsivät tänään mummilaan koeajoon ja oiken on sopivan kokoiset. Just passelit!

Kun oli tänään hetki aikaa... niin taisin kiertää kaikki paikalliset kangaskaupat. Ja kotoa löytyy kaikkien kangaskauppojen kassit. Ei pitäis mennä onnistuneet ompelun päätteeksi kangaskauppaan.. Hirrrmuisesti tuli taas lisää intoa. Mut nyt taitaa olla sen tunikan vuoro.. vai oliko se miulle? vai tekiskö sittenkin ittelle jumppahousut.. vai miehelle kokeilisin resorikollarit :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun jätit puumerkin :)