keskiviikko 10. lokakuuta 2012

Ravintoasiaa ja Aikuisen Tunikan suunnittelua

Anteeksi, tämä ei ole paasausta. Ammattini liittyy terveyteen ja liikuntaan. Minua hirmuisesti kiinnostaa ravintoasiat ja ruokailut. Eilen illalla ystäväni blogin luettua sain kimmokkeen toteutttaa yhtä kiinnostuksen alaani, jeesata aikuisia ravintoasioissa. Ja tänään taisin saada ensimmäiset "asiakkaatkin" !

Olen ilmeisesti ollut tarpeeksi kauan kotona lasteni kanssa, koska vietin kaksi tuntia tutkien koulutus- ja muistiinpanomateriaalejani. Suunnittelin, listasin, kokosin tietoja, TEIN TÖITÄ! Ihan innostuneena ja vahingossa... Tässä muutama ote mietittäväksi teille lukijat, miten teidän syöminen voi?

ote ravintokyselylomakkseesta, toteutuuko?
Ruokajutuista, painonpudottamista ja ravinnon muuttamisesta terveellisemmäksi,  pitää ensin miettiä asennetta. Oletko valmis? Haluatko oikeasti muuttaa ruokailutottumuksiasi? Mikä on tavoitteesi?
ote ruokapäiväkirjan pito-ohjeista
Kuvat on ihan hassuja, sillä otin ne tietokoneruudusta. Se mistä innostuu, pitää näköjään jakaa! Jos aihe kiinnostaa, niin voipi ottaa yhteyttä. Ja tiedoksi, minun JOKAPÄIVÄISEEN kahvihetkeen kuuluu joko keksiä tai suklaata.. että se siitä julmasta terveysintoilijasta...

Ompeluasiaan, tunika-asiaan!
Haaveilen nyt jo seuraavasta askeleesta, minulle tunikasta. On kovin kauniita monenlaiset tunikat ja olisi kiva omistaa myös edes yksi tunika. En tiedä tulisiko käytettyä, neuletunikat on kyllä kivoja... Tässä muutamia vaihtoehtoja mistä mietin että rohkenesinko?!
Tää olis kiva, samoin tuo seuraava!


        Päädyin kuitenkin tähän Napoli tunikaan. Ei mitään käryä osaanko.Kai tässä on se hyvä että kun ei tiedä osaamisen rajoja, voi huoletta kokeilla kun ei tiedä mikä on vaikeaa mikä ei. Ei ole ennakkoluuloja.
Kankaaksi pitäisi valita kai tuo "voilee-kangas" mutta kun ei ole sellaista, enkä oikein edes tiedä mitä se kangas on, niin valitsen Nanson trikoisen kankaan. En ole kangasta vielä saksinut, joten jos joku tietää että nyt menee suteen - niin voisi ehkä kertoa. En yhtään tiedä miten tässä tulee käymään... 

Antaa mennä vaan, etiäpäin, sano mummo lumessa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun jätit puumerkin :)