lauantai 6. lokakuuta 2012

valmiit nuppupeitot

Totta, kun lukee ohjeet uudelleen ja huolellisesti, kanttinauhoja EI suositella käytettäväksi nuppupeittoihin! Eikä muuten varmaan aplikointiakaan, tekee kuvioista (ainakin tähän mun ekaan peittoon) kovia, tai sitten tuo kangas oli muuten vaan kovaa. Joten, ensimmäisestä peitosta tuli Neidin nukelle peitto. Hieno peitto :)

Sain kuitenkin tehtyä lisää peittoja, nyt niissä kapea kanttinauha vain toisessa päädyssä. Tämä siksi että tulisi edes suht siistiä. Tällä tekniikalla...
Tässä "punaiset peitot"


Tässä "siniset peitot"

Peitot näyttää mielestäni aavistuksen mukavimmilta luonnossa... Kaikissa ohut vanu välissä ni näyttää kääntävän reunoja ja kupruilevalta. Toivottavasti kelpaavat joskus joillekkin tarvitseville.

Voi ei, taas on tilattu kankaita lisää Fabarinalta ! Ihania kuoseja. Kivoja kankaita löytyy myös Hannan kankaista! Laitetaan tähän vielä lisääkin kivoja nettikangaskauppoja josko jollekkin olisi hyötyä!
Ikasyr ja Selia ja lasten taikamaassakin on kivoja kankaita ja vaatteita!

Josko tänään illalla ehtisin ompelemaan sitä pikkumiehen paitaa... ja suunnittelemaan neidille tunikaa :)

Kivaa viikonloppua! On muuten ainakin Kaakkois-Suomessa IHANA auringonpaiste!

3 kommenttia:

 1. Wau! Hienoja peittoja! Ja niitä on MONTA! -Nina-

  VastaaPoista
 2. Nuput tarvitsevat tällaisia ihastuttavia peittoja tänäkin päivänä, hieno kampanja! terv. 18-vuotiaan keskospojan (synt.paino 990 g) äiti

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen täysin samaa mieltä 'äiti'! Tervetuloa mukaan ompelemaan! Pienille elämän ihmeellisille aluille tarvitaan lämpimiä hetkiä ja ajatuksia!

   Tervetuloa toverit mukaan ompelemaan!

   Poista

Kiitos kun jätit puumerkin :)