torstai 18. lokakuuta 2012

perfect Home -aaah* ja KAUNIS kirjahylly

Päivän sana on KOTI Perfect Home -kuntoon! Eli, lapset:" ei saa leikkiä, ei saa piirtää, ei saa sotkea ei saa--- olkaa vaikka päivä pihalla" ... no, sisällä olivat ja äiti kulki perässä ja laittoi tavaroita paikoilleen.

Piti tehdä leivoksia, mutta sitten päädyin helpompaan versioon -kakkuun. Täähän näyttää tässä ihan samaa sukua jokisen levinneille, mutta päällä vaniljavaahtoa ni se ei oo niin jämäkkä.
Sisälmys: Lemon curd-hilloa tai tahnaa, omppuhilloa ja valkosuklaa-lime rahkaa. Päällä vaniljavaahtoa. Ihan hyvä 8+


Pihalle pimeään iltaa valaisemaan laittelin paljon lyhtyjä, onhan ne kivoja! Mutta tuo oventappi ei ole oikein valokuvauksellinen..

PuuDesinRR -tuotoksia

neidin uusi kirjahylly
Halusin kirjoille oman paikan, hyllyn. En halunnut perinteistä enkä seinään kiinnitettävää. Piti kehittää ja suunnitella oma. Tämän teki Mies. Seisoo tukevasti omilla jaloillaan, siis tämä ja sekä mies.. :) Molemmat lapset ovat jo testanneet että pystyykö kiipeämään. Pystyy, ei horju ei heilu, mutta huipulta alastuleminen on hieman hankalampaa.

Olen tosi tyytyväinen, tämä on just sellanen. Voi siirrellä, voi laittaa mitä vaan. Unikki.
Itsellenihän olen tilannut saman tyylisen mutta enemmän rustiikkisen, sellasen rouheamman version. Saas nähä. Jos muistatte viikontakaiset lautakappaleet peräkontissa... tällänen niistä tulee, tai siis se minun.

ja sitten se PERFECT HOME!
OIH* mihähän ihastuin niihin tuotteisiin niin että päätin alkaa tuote-esittelijäksi! Ihan vaan tuosta noin. naps* Kauniita tavaroita. Kauniita kynttilöitä.. Käyhän vilkaisemassa PerfectHome sivuja! sivuille pääset TÄSTÄ

Ja jos siellä jotain kivaa olisi, minun kautta voi tilata. Näitä tuotteita ei saa muualta kuin meiltä myyjiltä. Tai vielä parempaa sinulle -- pidä kutsut ja saat emännän etuudet. (joojoo, oli ehkä myyntipuhe.. ) mutta vaarallista on, että niihin juttuihin saattaa ihastua... :) Hih..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun jätit puumerkin :)